Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم‌زمان با هفته دولت و با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری نخستین خط تولید کاتالیست‌های پالایشگاهی توسط یک شرکت دانش‌بنیان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شانا به نقل از معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، سورنا ستاری دیروز (شنبه، پنجم شهریورماه) هم‌زمان با هفته دولت، خط تولید کاتالیست‌های کراکینگ نفت سنگین RFCC و کربن‌زدای FCC را افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این آیین با بیان اینکه توانمندی در تولیدات ایران‌ساخت و بی‌نیازی از واردات، با طراحی و اجرای خطوط تولید مبتنی بر نیازهای بومی محقق می‌شود، گفت: تحقق این طرح فناورانه بیش از یک دهه زمان برد، اما خوشبختانه اکنون این کار با بیش از ۷۰ درصد بومی‌سازی به نتیجه رسیده است تا یکی از پیچیده‌ترین و فناورانه‌ترین نیازهای کشور را پاسخ دهد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری با اشاره به رفع وابستگی و بی‌نیازی از واردات با راه‌اندازی این خط تولید افزود: ویژگی مهم این خط تولید، ایران‌ساخت بودن بخش قابل توجهی از آن است که امکان ارتقا، توسعه و تولید محصولات پیشرفته را فراهم می‌کند.

ستاری با بیان اینکه تولید محصولات ایران‌ساخت با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان میسر شده است، تصریح کرد: همواره به کارآفرینان غبطه می‌خورم، زیرا چراغ خانه تعداد قابل توجهی از هم‌وطنان را روشن می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه معاونت علمی و فناوری از ایجاد زیرساخت‌های تولید محصولات راهبردی و بار نخست حمایت می‌کند، اظهار کرد: امیدوارم همچنان این نوآوری‌ها ادامه داشته باشد، زیرا نوآوری برای تولید محصولات راهبردی و توسعه فناوری‌های جدید، ضرورتی اساسی است.

منبع: شانا

کلیدواژه: سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری بومی سازی کاتالیست علمی و فناوری رئیس جمهوری تولید محصولات خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتبی جبارپور رئیس نمایشگاه اینوتکس در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس در جمع خبرنگاران گفت: این نمایشگاه دارای بخش‌های متنوعی است که در آن ۴۵۰ شرکت محصولات خود را ارائه کردند.

وی تمرکز این دوره از نمایشگاه را حضور شرکت‌های دارای نقش موثر در نوآوری و فناوری عنوان کرد و اظهار کرد: از این رو شرکت‌هایی که در یک سال اخیر محصول جدید توسعه داده باشند در این نمایشگاه حضور دارند.

جبارپور نواوری در فناوری را از دیگر رویکرد‌های این نمایشگاه ذکر کرد و گفت: در این راستا غرفه‌ای به نام پیشگامان در نمایشگاه اینوتکس ایجاد شد و با انتشار فراخوانی، شرکت‌هایی که دارای محصولات جدیدی داشتند، شناسایی و در روز‌های برگزاری این نمایشگاه از محصولات آنها رونمایی می‌شود تا مسیر تجاری سازی آنها هموار شود.

معاون توسعه نواوری پارک فناوری پردیس تعداد این محصولات را بیش از ۲۰ محصول عنوان کرد و ادامه داد: روز اول اینوتکس ۳ نمونه این محصولات رونمایی شد و امروز نیز ۲ مورد دیگر رونمایی می‌شود.  

وی با اشاره به بخش‌های رویدادی این نمایشگاه اظهار کرد: برگزاری فروم‌ها در حوزه‌های سیاستگذاری فناوری و نوآوری و استیج‌ها در حوزه‌های مدیریت نواوری و فناوری از جمله برنامه‌های بحش رویدادی این نمایشگاه به شمار می‌رود.

جبارپور تفاوت ویژه این نمایشگاه نسبت به سال‌های قبل را تمرکز بر حوزه‌های نوآورانه و فناورانه ذکر کرد و یادآور شد: برای اولین بار کنفرانس هوش مصنوعی را برگزار شد ضمن آنکه ستاد‌های معاونت علمی مشارکت خوبی داشته به گونه‌ای که برخی از محصولات رونمایی شده با پیشنهاد این ستاد‌ها بوده است.

رئیس نمایشگاه اینوتکس استیج ریسچر پیچ را از دیگر بخش‌های این نمایشگاه دانست و گفت: این رویداد که رقابت پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشگاهی است، در طول سال برگزار شده و در این استیج برترین‌ها با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و به برترین‌ها، تسهیلاتی اعطا خواهد شد.

وی با بیان اینکه ریسرچ پیچ از بخش‌های جدید این رویداد است گفت: بخش مسابقه پهپاد سال قبل برگزار شد و امسال این بخش در قالب المپیک فناوری برگزار می‌شود. این المپیک در حوزه‌هایی، چون رباتیک و هوش مصنوعی و پهپاد و ... لست.

جباری پور اظهار کرد: ثبت نام این المپیک از روز گذشته همزمان با نمایشگاه اینوتکس آغاز شده است و برگزاری آن در مهر سال جاری خواهد بود.  

وی حضور بازرگانان فناوری را از دیگر رویکرد‌های اینوتکس عنوان کرد و گفت: ما به دنبال حضور رایزنان فناوری کشور‌های مختلف هستیم و در این نمایشگاه نیز مهمانانی از کشورهایی، چون ترکیه، روسیه، هلند و کانادا خواهیم داشت.

جباری پور از تبادل تفاهم نامه با مرکز تجاری روسیه در این نمایشگاه خبر داد و یادآور شد: بر این اساس قرار است این مرکز دفتری را در راستای توسعه تجارت فناوری در پارک فناوری پردیس تاسیس کند و متقابلا پارک نیز دفتری در مسکو تاسیس شود تا تسهیل گری تجارت فناوری میان دو کشور صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید نسل جدید کاتالیست‌های فرایند خالص سازی هیدروژن در کشور
  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را افتتاح کرد
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • افتتاح باند دوم بزرگراه جیرفت بم با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی
  • نصر اصفهانی: نوابغ و فرهنگ نخبگانی نخستین گام ایده‌پردازی هستند
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد